tiistai 4. helmikuuta 2014

Helmikuun alkua


Viikonloppu oli ja meni ja taas on uusi viikko alkanut. Sunnuntaiaamuna mentiin isännän kanssa salille, kerkesipä ystäväkin samoihin aikoihin jumppaamaan.
Illasta jo tunnustelinkin, että saattaa koivet kipeytyä ja oikein arvasin, kintut ja persus on niin kipeät nytkin.
Tällä saa hanurin kipeeksi


Ja myös tällä, tai no enemmänkin etureidet jos jalat ovat kapealla


Tuota hack-kyykkyä teen mieluiten jalat ylhäällä leveällä. Jonkin aikaa saa aina säätöjä ja asentoa hakea, ettei tunnu kurjalta polvissa eikä nousisi kantapäät alustasta. Minulla kun on jotenkin niin jäykät nilkat (?) että tavallista kyykkyä tehdessä on oltava koroke kantapäiden alla, muuten ei onnistu.
Tein siis ekana tuota askelkyykkyä smithissä ja siinä jo lähtikin enimmät voimat ja tuntui ettei muihin liikkeisiin voimia niin enää riitäkkään. Painoa tuossa olikin enemmän kuin aiemmilla kerroilla. Askelkyykyn lisäksi tein lantionnostoja levypaino lantion päällä, prässiä, reiden ojennusta ja tuota hack-kyykkyä. Ja lopuksi vähän mahajumppaa.
Ilmat ovat olleet synkät sikäli että ei ole aurinko näyttäytynyt, mutta onneksi mennään kokoajan enemmän kevättä kohti. Tuo ilma ei vain niin paljon nyt lenkkeilemään houkuttele. Koiria ei huonommat kelit haittaa, pieni herra on aivan intona lumesta ja ulkoilusta:-)

Eilen käytiin ystävän kanssa tekemässä olkapäätreeniä. Ensin tein vipareita sivulla ja eteen, pystypunnerrusta käsipainoilla, vipunostoja takaolkapäille sekä facepullia joka menee kerta kerralta paremmin. Monesti olen tehnyt pystypunnerrusta ensimmäisenä liikkeenä, nyt kun oli muita liikkeitä jo alla niin ei jaksanutkaan niin hyvin punnertaa.



Tuossa viimeisimmässä kuvassa nousee käsi jo liian ylös, minulle riittää lyhempikin liike muuten jännittyy niska, that`s not good.
Teineillä oli jo leipomisvimma taas viikonloppuna ja tekivät mm. Runebergin torttuja, into iski minuunkin ja tein proteiinipannaria isännän ollessa päiväunilla, tälläisen se sitten sai kun jaksoi nousta kahville :-)


Löysin ohjeen tuohon netistä mutta sovelsin sitä vähän sen mukaan mitä kaapista löytyi eli..tuohon tuli

4 kananmunaa
2 rkl maustamatonta rahkaa
1 ½ dl heraprot.jauhetta (minä laitoin suklaanmakuista)
2 banaania
½ tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa

Banaanin muussataan ja vatkataan rahkan, maidon ja munien sekaan. Lisätään kuivat aineet.
Kaadetaan uunipellille tms., paistetaan 200 asteessa noin 10 minuuttia ja valmista tuli :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti