sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikonlopun koostetta

Mukava viikonloppu alkaa olla lopussa taas, olisi saanut vielä jatkua. Liian paljon ajoittain harmittelen sitä kun (vapaa)aika menee liian nopeasti.
Eilen aamulla pitikin kuskata tyttösiä synttäreille, sillä aikaa kävin itse tekemässä olkapäätreenin Mirkan kanssa. Hyvä ja tehokas treeni olikin. "Omalla" salillani en siis käynyt ja vaan toisessa johon hankin vasta kymppikortin ja käyn siellä toisinaan. Tarkoitus olisi myös joskus mennä sinne johonkin jumppaan, itseäni kiinnostaisi ehkä eniten trx-treeni.
Tuolla salilla on myös kevennetty smith, jossa sainkin kokeilla pystypunnerrusta. Meidän salilla pelkkä smith-laite/tanko on ainakin toistaiseksi liian painava minulle vaikka ilokseni olkapäihin on tarttunut jo vähän voimaa. Lisäksi tehtiin mm.vipareita, facepullia. Itsellä tuo facepullin tekniikka/tuntuma vielä vähän hakusessa niin olipa hyvä että oli kaveri katsomassa että liike menee oikein :-) Kiitos Mirkka tosi paljon neuvoista ja kuvista!

Facepull- harjoituksia :-)

Salille mennessä olo tuntui tosi väsyneeltä mutta niinpä siellä heti virkistyi ja myöhemmin suunnittelin jo että lähdenkö iltamassa vielä tekemään jalkajumpan. No, maltoin olla menemättä kuitenkin.
Tänään aamusta käytiin metsässä lenkillä, odotin sitä auringonpaistetta viikonlopuksi mutta eipä sitä näkynyt kuin eilen vilahdus:-/ Se tietysti taas paistaa silloin kun minä homehdun töissä neljän seinän sisällä.
Lenkin jälkeen lähdettiin isännän kanssa salille. Ekana liikkeenä tein reidenojennusta pudotussarjoilla ja kyllä tuntui jo siinä että reidet halkeaa :-) Lisäksi lantionnostoja (levypaino mahan päällä), suorinjaloin maastavetoa, sumokyykkyä, prässiä. Pyrin tekemään isommilla painoilla kuin "yleensä" ja lyhempiä sarjoja. Perille meni ja luulempa huomenna sen tuntuvan. Ja kun isäntä oli mukana halusin vielä ylimääräisenä tehdä taas leuanvetoharjoituksia, tällä kertaa siten että laskeuduin aina mahdollisimman hitaasti ylhäältä alas.

Salilta tultua syötiin ja lähdettiin vielä parin ipanan kanssa käymään uimahallissa, tunti siellä meni ryplätessä. Itse yleensä harrastan siellä vesijuoksua (tai jotain sen tapaista räpiköintiä...) koska en ole mikään hyvä uimari, normiuinnilla saan vain niskani yleensä jumiin. Tekniikkaa pitäisi vissiin harjoitella..
Kaikenmaailman nettijuttuja ja blogeja luettuani tuli taas eilen ostettua yhdenlaista uutta jauhetta, nimittäin ashwagandha- yrttijauhetta. Netissä on tuosta tälläinen kuvaus :

.

Ashwagandha

on tunnettu kauan hermostoa vahvistavana, rauhoittavana ja tukkeumia poistavana kasvina. Kasvin ainesosat lisäävät serotoniinia aivoissamme, mikä edesauttaa hyvänolon tuntemuksiamme. Aswagandhalla on myös antibioottisia, tulehdusta estäviä, antioksidanttisia ja suorituskykyä parantavia vaikutuksia. Jauhe sopii hyvin urheilijoille ja aivotoiminnan maksimoinnista kiinnostuneille henkilöille.
Eli sillä lailla, nyt maksimoidaan aivotoimintaa:-) Jo löytyy kaapista jos jonkinmoista jauhetta ja purnukkaa. Aamupuuron sekaan menee jo siemeniä, chia-siemeniä ja gojimarjoja (ja ajoittain maca-jauhetta). Ja masulle syötän myös psylliumkuitua ajoittain.
Nyt isännän kainaloon elokuvaa katsomaan. Huomenna luvassa töitten jälkeen salitreeniä rakkaan ystävän Susannan kanssa <3

Viikonlopun pieniä piristysostoksia:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti