sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ohi on...

Aina ihmettelen ja harmittelen samaa, miksi vapaat/ viikonloput menee ihan liian äkkiä ja tuntuu ettei mitään taas kerennyt tekemään :-/
No kai nyt edes jotain kerkesi. Eilinen sisälsi salitreenin, kaupoissa luuhaamista, pitkän iltalenkin ja saunomista. Aamulla käytiin siis salilla, ekana kokeilin taas leuanvetoa ja minä tein sen, yhden kerran jaksoin vetää ylös asti ilman apua, mikä saavutus! Huippuhyvä on harjoitella tuota siten että laittaa omat koivet koukkuun ja toinen auttaa niistä, Sitten tein ihan perus käsijumppaa, hauiskääntöjä käsipainoilla "normaalisti", scott- penkissä ja vasaraotteella. Ojentajille punnerrusta tangolla, ranskista jne.
Uudet salitennarit tuli testattua ja hyvät on, toiset kengät onkin liian pienet, täytyy yrittää etsiä ostaja niille :-)

Tänä aamuna taas porhalsin salille, treenasin koivet ja myös olkapäät sekä masun. Piti tehdä siis kevyesti tämä viikko mutta enpä tiedä kun hanuri on jo nyt kipeä :-) Tosin tein yhden jalan kyykkyä smithissä jota en ole taas vähään aikaan tehnyt sekä hack-kyykkyä. Kokeilin myös pitkästä aikaa tehdä taljassa taaksepäin potkuja (remmi nilkan ympärillä) mutta ei se oikein sujunut hyvin. Olkapäille perusvipareita ja pystypunnerrusta.
Salin jälkeen lähdin koirien kanssa metsään pienelle lenkille. Täällä satoikin lunta parina päivinä ja pakkastakin oli monta astetta.  Iltamassa lähdin uudestaan salille kun kaveri oli sinne menossa, menin siksi aikaa kävelemään juoksumatolla ja tein vähän masujumppaakin. Saipahan samalla vaihdettua kuulumiset :-) Sitten taas kotiin siivoilemaan ja ruokaa laittamaan huomiseksi itselle ja perheelle. Itselle kaalia, jauhelihaa ja kasviksia evääksi töihin ja rahkaa välipalaksi, namii. Ja vielä lopuksi koiran turkin hoitoa jossa vierähtääkin paljon aikaa. Siinähän sitä touhua jo olikin tälle päivälle.

Ai niin siitä puurosta piti kertoa..
Maistuis varmaan sullekkin? :-)

Melkoisen näköistä mönjää... Mutta eipäs pidä olla niin ennakkoluuloinen. Kylläpäs kupillisen tuota kiskaisin aamupuuroksi, mieskin pakon edessä maistoi lusikallisen mutta ei enempää :-) Toi eväs siis sisältää kaurahiutaleita, kaurajuomaa, pinaattia, proteiinijauhetta, chian siemeniä ja banaania. Blenderissä sekaisin ja yöksi jääkaappiin niin aamulla on valmista. Noh, se maku sitten. Minusta tuossa mössössä maistui enimmäkseen banaani ja voisipa jopa tottuakkin syömään jos tuota joka aamu lusikoisi.  

Nyt kai täytyy iskeä pää tyynyyn ja ruveta huhuilemaan nukkumattia. Kello herättää jo ajoissa että kerkiää lenkin koirien kanssa ennen töihin menoa. Tiedossa taas pitkä (?) päivä töissä, salitreenit voi huomiselta varmaankin unohtaa. Jospa sitten tiistaina kun on viikko lähtenyt käyntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti