keskiviikko 8. tammikuuta 2014


Juuri niin, kun aina huonona hetkenä noin muistaisi ajatella :-) Kuten esimerkiksi eilen kun raahauduin töistä kotiin. Aloitin uudessa työssä ja olin edellisen yön nukkunut tosi huonosti niin eipä siihen muuta tarvittu, lopulta kotona vollotin miehen kaulassa väsymystä :-) (Eilisaamulle suunnittelemani salitreeni jäi tietenkin tekemättä)
Tänään onkin ihan eri fiilis kun sai yön hyvin nukuttua. Aamulla kipitin koiran kanssa pienen lenkin sohjossa kahlaten ja vielä yllätin itsenikin kun jaksoin töitten jälkeen lähteä salille. Eli mitä (taas) opin tästä, tarvitsen tarpeeksi unta muuten menee kaikki päin peetä, väsyneenä on turha yrittää mitään :-) Hurrasin itselleni, että kerkiänhän minä ja jopa jaksankin vaikka kello on jo paljon (?) kun edes ensin töistä kotiin kerkiää.
Jumpan suhteen on kevyempi viikko menossa, ihan hyvä niin, sopivasti kun uuden työn opettelukin vie jonkin verran energiaa. 
Tänään kävin siis treenaamassa rinta- ja olkapäälihaksia. Suurinpiirtein samoja liikkeitä tein kuin yleensäkkin mutta eri järjestyksessä. Salille mentyäni luulin ensin menneeni väärään paikkaan kun oli niin paljon outoja kasvoja. Tosin minähän yleensä treenaan aina aamuisin joten saattoi johtua siitä ettei tuttuja kasvoja ollutkaan. Ilmeisesti myös aika monella on alkanut uuden vuoden kunniaksi joku "projekti", on tehty uudenvuodenlupaus laihduttamisesta tms. Monikohan uudenvuodenlupaus tms. oikeasti kantaa pitemmälle... Kuntosalit ja jumpat ovat täynnä uusia ihmisiä tammikuussa, siitä sitten ruuhka hiipuu parin kuukauden päästä.
Minun "muutosprojekti" ei alkanut uudenvuodenlupauksesta tai mistään vastaavasta vaikka tammikuussa aloitinkin salilla käymisen. En oikein osaa edes sanoa mistä se lähti, jostain se innostus vain tuli ja kasvoi kasvamistaan varsinkin kun tuloksia rupesi tulemaan. Olen tyytyväinen siitä että asiat tapahtui pikkuhiljaa kuitenkin, liikunnan lisäys, ruokatottumusten muuttaminen. En oikein uskokkaan siihen että onnistuu niin hyvin jos kerralla lyödään kaikki uusiksi, ei onnistuisi ainakaan minulla. Pikkuhiljaa hyvä tulee :-)

Nyt sitten odotellaankin viikonloppua, sitten ainakin treenataan ahkerasti ja toivottavasti treffataan kamuja <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti