torstai 16. tammikuuta 2014

Aika menee kuin siivillä

Siltä on tuntunut tälläkin viikolla, viikonloppu taas lähenee, sehän on kyllä mukavaa. Tuntuu että koko viikko on ollut yhtä lentämistä että näin iltamyöhään vasta kerkiää asettua hetkeksi ennen nukkumaan rupeamista.
Tänään kello herätteli 5.30, siitä sitten koiran kanssa lenkille, naama jäässä kotiin. Aamupuuroa ja kahvia kitusiin ja loput aamutouhut ja töihin. Työmatkoihin mulla menee nyt päivässä n. 50 minsaa yhteensä.
Töitten jälkeen kiireellä kotiin, nopsaan ruokaa masuun ja kuskaamaan tyttöjä tallille, sitten pikaisesti iltakaffelle kaverin kanssa kaupunkiin, sitten tyttöjä hakemaan, kotiin ja iltatoimet. Huoh, vihdoin hetki paikallaan :-)
Paikoillaanhan minä kyllä olen nykyään paljonkin, nimittäin töissä kun törötän enimmäkseen istua kokoajan ja nyt onkin selkä ruvennut temppuilemaan kun ei siitä jököttämisestä tykkää:-/ Sen lisäksi joutuu autossa istumaan joka päivä niin eiköhän tässä kohta kehkeydy painehaavat kankkuihin :-)
Uusissa töissä olen viihtynyt ihan hyvin ja työmatkatkin menee mukavasti ainakin vielä kun ei ole huonoa ajokeliä. Mukavammiksi matkat tekee musiikki joka on minulle erittäin tärkeää, metriäkään en autollakaan aja ellei musiikki soi ,matkat menee laulellessa. Alkuun kuuntelin musiikkia kuulokkeilla puhelimesta myös salitreenin aikana sekä lenkkeilessä, se on nyt jäänyt vähemmälle, vaikka siitä tuleekin lisävirtaa treeniin. Minähän kuuntelen enimmäkseen metalmusiikkia, niinkuin olen teinitytöstä asti tehnyt ja nyt pitkän aikaa ykkössuosikki on ollut bändi nimeltä Five finger death punch, I love it <3

Viikko on kulunut hyvissä fiiliksissä, ilokseni olen huomannut että valoisa aika on pidentynyt, on vielä hiukan valoisaa kun ajelee töistä kotiin. Täällä on hiukan lunta maassa niin senkin vuoksi näyttää valoisammalta. Eilen aamulla kävin ennen töihin menoa treenaamassa selkää. Tein ylätaljasta vetoa lapiotangolla sekä kapealla kahvalla, kulmasoutua, pull downia tangolla taljassa ja lopuksi leuanvetoharjoitusta kuminauhan avulla (toi leuanveto olisi pitänyt tehdä/kokeilla ensin) Salilta sitten hyvällä mielellä ajelin töihin. Päivän treeni oli tehty ja töitten jälkeen kerkesi tehdä muuta (kuten esim. raahata isäntä mukaan kauppaan..)
Toissapäivänä kävin treenaamassa rakkaan ystävän kanssa iltamassa, rintalihasjumppaa tein. Punnerruksia ja levityksiä vinopenkissä käsipainoilla, ristikkäistaljaa (joka on mun lemppari) ja lopuksi kokeilin punnerruksia tasapenkillä käsipainoilla. Se homma olikin ihan hakusessa kun en ole montaa kertaa käsipainoilla tasapenkillä tehnyt, kaveri katsoi vähän meneekö liike sinne päinkään kuin pitäisi :-) Varsinkin rintalihasliikkeitä tehdessä tarvitsisin aina vahdin joka katsoisi että liike menee varmasti oikein kokoajan.

Huomenaamuna kipitän taas pakkaseen naamaani palelluttamaan koirien kanssa ja iltamassa on salitreffit ystävän kanssa, sitten viikonlopun viettoon, ihkuu.

Pitää muuten mainita, kirjoitin aiemmin hankkineeni luontaistuotekaupasta psylliumkuitua. Jonkin aikaa käyttäneenä voin suositella, minun masu ainakin tykkää. Eihän se hyvänmakuista ole mutta kun yrittää olla haistelematta ja maistelematta ja kippaa ääntä kohti niin hyvä tulee :-)

p.s Suskille terveisiä :-)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti