lauantai 21. joulukuuta 2013

Lauantain höpinöitä


Hupsista, niin se vaaka vihdoinkin näytti alle kuuden kympin lukemia :-) Milloinkohan olen tämän painoinen viimeksi ollut.. Niin se on että n.14 kiloa on nyt tippunut siitä mitä vaaka enimmillään näytti, eli silloin lukema alkoi seiskalla.
Eilen löytyi postilaatikosta lukemista jossa oli tällä kertaa paljonkin mielenkiintoista asiaa, mm. putkirullauksesta, leuanvedon harjoittelusta jne. Heti piti lehti selata, täytyy lukea vielä ajatuksella uudelleen.



Käsiä kävin treenaamassa eilen ja salilla oli taas mukavaa juttuseuraa. Välillä uppoutuu kyllä omiin ajatuksiin eikä ole välttämättä aina niin sosiaalisella tuulella :-) Meidän salilla käy sellainen vanhempi mies joka ei kaikille anna treenirauhaa, aina hänellä on joku jota on kokoajan jututtamassa. Eikä hän ymmärrä vinkkejä jos joku haluaa treenata rauhassa ja omissa oloissaan :-)

Tänään aamupäivällä lähdettiin muka käväisemään kaupoissa, niinhän siellä hurahtikin taas (liian) monta tuntia, tosin käytiin myös ruokaostoksilla ja syömässä.


Kiva paikka oli ja sellainen mukava tunnelma. Tuli siis syötyä epäterveellistä evästä mikä ei kyllä ollut hyvä idea (vaikka hyvää oli wingsit ja ribsit jne.) koska maha oli ihan liian täynnä ja pitkään, örk. Tuli siis syötyä liikaakin. Totesin isännällekkin ettei sovi minun elimistölle enää tommoinen evästely, ei tule minun normieväistä tollainen ällötys olo :-)
No, mutta kai joskus pitää ja saakin herkutella ja kyllä aion myös jouluna jotain hyvää syödä. Ainakin lohta, kinkkua ja suklaata.

Käytiin illalla kävelyllä koko perheen voimin. Teki mieli kyllä kääntyä kotiin alkumatkasta kun oli niin liukasta.
No, täytyy toivoa että kelit paranee että pääsisi kunnolla lenkkeilemään ettei tarvitse etanan vauhtia hipsutella :-)
Aamulla salille jalkoja rääkkäämään, I like <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti