keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kevyt viikko..

Saliohjelman osalta, muuten en niin sanoisi... Tällä viikolla olen töissä enemmän kuin normaalisti ja stressiä pukkaa..joulusta lähinnä ja työasioista. Jouluna haluisin vaan olla ja heittää aivot narikkaan. Oikeastaan odotankin joulua siksi ettei tarvitse höyrytä minnekkään, koko jouluviikko on vapaata (ja sitä ennenkin) ja odotan että voi nukkua pitempään, jumppailla, tehdä mitä huvittaa.. Muiden jumppablogeja olen ahminut sen minkä vain olen kerinnyt, niistä saa intoa ja vinkkejä itsellekkin.
Maanantaina kun pääsin töistä lähdettiin heti käymään naapurikaupungissa, oli ehken huono idea väsyneenä lähteä mutta sain hankittua lapsille joitain joululahjoja. Koko iltahan siellä tietenkin meni.

Olen tämän viikon töissä lähempänä kotia joten kahtena aamuna meninkin kävellen töihin, pakkanen meinasi purra poskia mutta olipa virkistävää saada raitista ilmaa heti aamulla ja katsella lumisia puita. 


Matkalla töihin...


Tänä aamuna ei oikein fiiliksiä ollutkaan kävelyyn kun keli olikin jo toisenlainen. Sinne se talven kauneus katosi kun nyt ulkona onkin taas rumaa ja sohjoista, hyi. Vaikka en talvea rakastakkaan niin kevättalvi, auringonpaiste ja ihan pikkupakkanen on jees.

 Eilen tein rintalihaksia ja olkapäät ja tänään sen ainakin rinnuksissa tuntee vaikka kevyesti mielestäni teinkin. Persus on vieläkin hellänä sunnuntain koipitreenistä:-) 

Eilen olikin erilaiset eväät, jauhelihan kaverina söin kvinoaa, joka onkin uusi tuttavuus. Ostin sitä vaihtelun vuoksi riisin tms.tilalle. Iltapalamunakkaaseen tyrkkäsin pinaattia sekaan, siinähän se seassa meni. Tein myös muulle perheelle "jäätelöä" eli jäisiä mansikoita,jäisiä banaanilohkoja ja vähän maitoa blenderiin, ja avot, pakko oli maistella itsekkin, oli ihan hyvää:-)

Tämä joulunaika on hankalaa tälläiselle herkkuhiirelle, nimittäin kun työpaikan kahvipöydässä on etenkin tähän aikaan vuodesta jos jonkinnäköistä herkkua ja leipomuksia. Mutta reilut kolme viikkoa on mennyt etten ole hipaissutkaan niitä, en ole edes yhtä piparia ottanut mikä on todella ihme.. Saas nähdä milloin repsahtaa :-) 
Meidän perheessä on karkkipäivä ollut lauantai ja kyllä minäkin silloin karkkia tms. syön mutta nykyään yritän olla kohtuullinen siinäkin.

Tänä aamuna odotin että  pääsen töistä ja saan vaan löhöillä ja lueskella..niin ja kirjoittaa tätä höpinää. Tänään ei tarvitse kuskata ipanoita minnekkään, ei ole omia pakollisia menoja ja treenistä on välipäivä. Välillä hyvä näin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti